ARK – Sаvremene komunikacije

O NAMA

iskustvo kojem možete verovati

ARK – Savremene komunikacije d.o.o. se bavi telekomunikacijama i energetikom – projektovanjem, izvođenjem radova i isporukom opreme za potrebe izgradnje kvalitetnih komunikacionih i energetskih mreža i sistema sa posebnim akcentom na industrijska i fabrička postrojenja, vodovodne sisteme i operatere telekomunikacionih usluga.

U cilju dostizanja visokih standarda izvedenih radova i isporučene opreme, sarađujemo sa renomiranim proizvođačima opreme, distributerima i projektanstskim kućama na tržistu Srbije i u regionu.

Prepoznat kvalitet u pruženim uslugama

Permanentan rast i razvoj poslovanja od osnivanja 2014. godine.

%

Rast u odnosu na 2020. godinu

%

Rast u odnosu na 2021. godinu

%

Rast u odnosu na 2022. godinu

NAŠA

 

Misija

Stvaramo kvalitetne usluge koje ljudima pružaju radost komunikacije i ugodnost života.

i

vizija

Neka naši potomci budu ponosni na naša dela!

TIMSKIM RADOM DO USPEHA

Timski rad uključuje saradnju grupe ljudi sa različitim veštinama i stručnošću, koji se oslanjaju jedni na druge da bi postigli zajednički cilj – izraditi projekat, završiti instalaciju ili merenja, isporučiti opremu ili napraviti dobro druženje. Sve su to neki od ciljeva koje mi svakodnevno dostižemo u našem poslu.

 

Efikasan timski rad zahteva dobru komunikaciju, međusobno poštovanje i poverenje, spremnost na saradnju i slušanje ideja drugih, kao i sposobnost zajedničkog rešavanja sukoba i donošenja odluka. Postavljanje jasnih ciljeva i uloga za članove tima i zajednički rad na raspodeli zadataka i odgovornosti na način koji je efikasan i delotvoran su obavezni deo našeg poslovanja.

sr_RSSR